Poți beneficia de 10% reducere la tot meniul folosind codul CP2022

Despre noi

soup_orange

Află povestea familiei "Ciorbe și Plăcinte"

Povestea noastră a avut ca și concept ideea de a oferi clienților un mediu confortabil pentru a convoca un parteneriat de afaceri, de a crea un spațiu de odihnă necesar în pauza de masă, cu membri familiei sau cu persoanele dragi. Suntem dedicați clientului urban care se simte în spațiul liber ca și acasă, stabilindu-și înâlnirile business sau personale la o cafea. 

Strategia noastră se bazează pe implicare și devotament, iar pentru prepararea produselor gustoase și sănătoase folosim întotdeauna materii prime proaspete. Când vine vorba de aspectul fiecărui local, ne deosebim prin ideiile geniale și design, totodată garantăm pentru produsele și serviciile noastre la un preț ireproșabil.

Familia noastră, ”Ciorbe și Plăcinte”, își desfășoară acțiunea într-o atmosferă de lucru eficientă, care ne ajută în dezvoltarea profesională și personală. Ajutăm la sprijinirea comunității din care facem parte și avem o unică concepție, cea de a ne câștiga poziția de cel mai remarcabil operator de restaurante din România, printr-o evoluție sănătoasă și trainică.

Calitățile noastre, cărora le acordăm o atenție aparte, sunt următoarele: cinste, forța de muncă, sinceritate, prețuire, devotament și dezvoltare.

Am pornit cu entuziasm deschiderea primului restaurant din Grupul Ciorbe și Plăcinte, în anul 2019. Încă de atunci singura noastră misiune este să ne dezvoltăm.

În anul 2020, compania ”Ciorbe și Plăcinte” s-a dezvoltat și au apărut alte locații sub aceeași denumire, locul în care mirosul incomparabil și inconfundabil al placintei aromate și al ciorbei te îmbie de cum ne pășești pragul locației. 

Galerie

În prezent, promovăm delicatese pe care le găsești doar în restaurantele noastre și sunt rezultatul muncii personalului înalt calificat și a bucătăriei de primă clasă. Dorim să păstrăm în continuare apetitul pentru produsele delicioase și să fim deschiși tuturor categoriilor, de la studenți până la oameni de afaceri.

Nicio locație găsită pentru acest nume. Fie verifici numele locației ori fie mergi la Setări > Indicator program de funcționare pentru a inițializa locații.